Simona , 44 let

TOP IZDELKI! Draga Martina , Desire zapisem.zapišem Prav je, da podelim in zapišem, kar med vse vas, naj se sliiiišiii!!! Kar je resnicno dobro z veseljem podprem. Pri meni ne gre kar vse čez, od hrane do kozmetike, ampak odgovorno izbiram. Ne zato ker kompliciram, ampak zato ker se imam rada in poenostavljam. Lazje se čutiš, tudi to! Ze desetletja delujem v skrbi zase, odgovornosti do drugih in naše ljube mame zemlje!! Sedaj pa na bistvo! Izdelki za nego, ki sta jih res kvalitetno scumprali naši učiteljici so božanski!!! Vse sem preizkusila. sestavine so v harmoničnem odnosu res enkratno pokombinirane in telo je resnično lahko hvaležno za taksno hrano. JA, HRANO! Pomembno je kaj dajemo vase in nase, saj vse kar damo nase gre indirektno v krvni obtok in to naš imunski sistem krepi ali pa ga slabi. Le poizkusite, telo vam bo hvaležno, mama zemlja, ki nas zadnje case res močno nagovarja v to smer, pa tudi. Samo prisluhniti je potrebno Hvala

Anja, 40 let

Zelela bi povedati, da uporabljam vse tri izdelke ze nekaj mesecev. Jaz lahko vse tri izdelke opisem samo s superlativi. Resnicno bi se tezko odlocila, ce bi morala izbrati samo enega izmed njih. Pilinga sta super in ju pogosto uporabljam. Je pa res, da je pa olje pika na i. Obozujem ga. In to olje bi mogla probati vsaka zenska. V tem tempu, ki ga živimo, potem služba, mali otroci, kariera, dom, skrb za to in ono... in to olje te umiri ti da milino, me spomni kdo sem jaz, me dvigne. Teh občutkov niti ne morem opisati, ampak prav gotovo bi to mogla imeti vsaka ženska. Tudi moja prijateljica, ki sem ji ga kupila za rd je bila zelo navdusena. Ženske to preprosto rabimo. Upam, da se prihaja maska za obraz. Bi se je zelo razveselila. Tako vama privoscim uspeha, ker je kozmetika top. In tudi res je, da sem vse drugo umaknila ceprav sem zanjo porabila precej denarja.

Matejka, 41 let

Ravnokar spet naredila piling obraza... Moj dragi mi je rekel, da sem kot iz porcelana, tako lepo kozo imam fantastičen je in jaz se počutim kot 20 let mlajsa. hvala Martina, hvala Desire

Marija, 66 let

Bozanski občutek svežine in mehkobe. Najprej poizkusila, sedaj z veseljem uporabljam.

Taja, 48 let

Zelo uporaben, ko imaš dovolj vsega, se zakleneš v kopalnico in si narediš svoj najljubši ritual za razvajanje. Opereš lase in si na obraz naneseš masko Bloom. Maska za obraz, ki se pretvarja, da je piling. Nahrani kožo, pusti svilen občutek na koži in božansko diši.

Hermina

Dragi dekleti, Tole je pa nekaj najboljsega, kar sem sprobala v zadnjem času. Ne dam veliko na ličila in kozmetiko, ampak tale piling za obraz je našel mesto v moji self-love rutini TAKOJ! Diši, nezno ampak pusti vtis. Koža je mehka in sijoča, vajin piling med masiranjem spodbuja razmišljanje: rada se imam, vredna sem, lepa sem, ženska sem - zaslužim si neizmerno sem vama hvaležna za to, kar sta ustvarili in za to, da sem lahko med prvimi deležna tega razvajanja! Zelo v kratkem lahko pričakujeta tudi naročilo tudi za drugi piling; saj si moje celo telo zasluži BLOOM OBJEM

Renata, 49 let

Dobila svoj paketek, dostava ravno na dom...hvalla! 🙂 Vse sem sprobala, vsi izdelki so top, koza po njih žametna in mehka, kako prijetni vonji. Desire in Martina god job... Videz kože se po redni uporabi zares izboljsa, zdi se navlažena nahranjena bolj elastična tako po telesu kot na obrazu. Poleg pozitivnih učinkov na kožo, pa se še razvajaš in sproščaš ob ritualih uporabe in prijetnih vonjih vseh treh izdelkov. Pravi SPA v lastni kopalnici. Bo že čas za naslednje naročilo .

Romana, 47 let

Hvala, dragi kreatorki. Čestitke za vajin razcvet! Preizkusila sem vajin piling za obraz in masazno olje za prsi. Izdelka sta top!!! Vseč so mi naravne sestavine in vonj, ki me odpelje. K sebi. K povezanosti s seboj in povezanosti z naravo. Hvala vama, ker so moji rituali v negovanje sebe še bolj zavestni. Preprosto in naravno! Brez velikih etiket, kjer polovico (sintetičnih) sestavin niti prebrati ne znam. Velikokrat beremo, da je pomembno kaj dajemo vase in nase. Zal je prevečkrat ostalo pri zapisanih besedah. Vsako obdobje Ženske prinaša nova spoznanja, kako pomembna je ljubezen do sebe. Preprosta ODločitev, ki se lahko začne v domači kopalnici z nežno masažo prsi. Hvala, ker navdihujeta! Lepo je biti Ženska.

Vesna

Skozi leta v poslovnem svetu, sem izgubila svojo zenstvenost. Z izdelki BLOOM počasi a vztrajno vabim svojo žensko nazaj in si podarjam čas samo zase. Nasla sem čas zase da ponovno zacvetim. Hvala BLOOM.

Romana

Moja čudovita rutina. Piling obraza si pustim na obrazu, ko izvajam piling telesa.Nato sledilo tusiranje, po tuširanju pa masaza prsi-nikoli ne šparam z oljem -Vonjave so pri vseh izdelkih posebne-misliš, da si zavonjal eno a se kmalu spremeni v drugo omamno vonjavo. Jaz sem zelo zadovoljna-piling za obraz bi kar pojedla -sem v obdobju, ko uporabljam vse naravno in če se le da-naše-slovensko Lahko samo priporočam

Lili, 44 let

vrhunski piling za obraz in telo . Da o oljčku za prsi ne govorim. Sicer zelo intenzivni vonj , samo cez nekaj casa te res zapelje v čisto nirvano...Imam še čisto malo in kmalu naročim nov paketek.

Marijana, 48 let

Obožujem vrhunske slovenske kozmetične izdelke Bloom, ker vsebujejo samo najboljše sestavine iz narave, božansko lepo dišijo, koža je po njih mehka in svilnata.

Na vrh
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us