Brezplačna poštnina nad 40 eur!

Martina in Desire

Srce in duša poslanstva blagovne znamke BLOOM.

"Najina srčna želja je, da osrečiva vse ljudi, ki želijo negovati kožo z najboljšimi sestavinami iz narave. Tako ženske, kot tudi moške. Najino poslanstvo je, da vas usmerjava, kako negovati svoje telo. Ne samo telo. Tudi dušo. Z različnimi rituali, ki so priloženi k vsakem izdelku. Želiva vas vedno znova navdihovati! Tako z izdelki, kot z različnimi življenjskimi praksami, ki bodo sledile skozi nove dni najinega ustvarjanja."

Bloom lifestyle

Martina

Martina deluje v svetu mode,

lepote, modnega ličenja in plesa že skoraj 25 let. Stara modrost pravi, da resnična lepota izvira iz nas samih. Srečen človek je lep. Vsakemu pa se lahko zgodi, da sreča naredi ovinek. Za Martino bi lahko dejali, da njeno znanje izhaja iz osebne izkušnje. Že kot otrok se je srečevala z raznimi alergijami in drugimi nevšečnostmi v zvezi s kožo. To je seveda globoko zaznamovalo njeno odraščanje, vendar se ni vdala v usodo, temveč je začela raziskovati možnosti, s katerimi bi njeno zdravje in s tem koža postala takšna, kot si je želela. Z leti je spoznala, da z ljubeznijo do sebe in svoje kože vsaj za kanček upočasnimo tudi staranje. Pot življenja jo je vodila v svet mode, lepote in modnega ličenja. Zdaj svoje bogato znanje deli med ženske vseh starosti skozi poučevanje v svojem T spot studiu. Z nežno in naravno nego našega obraza lahko dosežemo tudi več obstojnosti in svežine naših ličil. Je tudi predavateljica, motivatorka in učiteljica senzualnega plesa – potovanja skozi žensko v tebi. In vsa ta znanja lepo povežejo in zaokrožijo to, kar vodi Martino, da lepota vedno sije in žari od znotraj navzven.

Desire

Desire je bila že v otroštvu deležna znanja

svojih starih staršev, ki so živeli v skladu z naravo. Dedek se je posvečal homeopatiji, babica pa je poznala in gojila mnogo vrst zelišč, ki jih je uporabljala kot dodatke prehrani in v raznih mešanicah čajev, ki so koristili družini in širši okolici. S svojimi doma pripravljenimi zeliščnimi mazili je marsikomu olajšala različne neprijetnosti. Že dolga leta ima Desire v svojem vrtu številna zelišča in s svojimi pripravki sledi poti svoje babice. V obdobju, ko je delovala kot fotomodel, je spoznala kako pomembna je zdrava prehrana in notranje zadovoljstvo, ki se odraža na zdravi, lepo negovani koži. Z rojstvom dveh sinov, pa je želela še dodatno poglobiti svoje znanje o tem, kako z naravnimi pripravki telesu pomagamo, da samo najde pot v ravnovesje. Zdaj je tik pred zaključkom študija Naturopatije na Šoli za evolutivno Naturopatijo. Zdi se, da se vsak od nas rodi z določenim namenom, se uči in raste. Ko pa se široko znanje združi v celoto, je čas, da ga deliš z drugimi. S tem doprineseš k prijetnejšemu bivanju. Naravni kozmetični izdelki za telo in obraz, skozi tradicijo izročila naših prednikov, so vsekakor primeren začetek.

d

Novice

Zelo pomembno je, da poskrbimo zase. Seveda, v življenju pridejo trenutki, ko prenehamo skrbeti.Takrat se lahko naše

Na vrh
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us