Blog single

Zelo pomembno je, da poskrbimo zase. Seveda, v življenju pridejo trenutki, ko prenehamo skrbeti.Takrat se lahko naše čustveno in fizično počutje začne podirati kot domine. Sploh v stresnih situacijah. Ravno zato je čudovito, da imamo v našem življenju majhne navade, ki jih imenujemo Rituali. Ti nam pomagajo, da svoje namere spremenimo v dejanja. Pomembno je, da si vzamemo čas. Za umiritev svojega uma. In takrat si naberemo moči. Za nov trenutek. Dan. Z Desire sva za vas ustvarili nekaj Ritualov, skozi katere boste naredili sebi prijetne in sproščujoče trenutke. Vaše telo in duša vam bosta  hvaležna. Uživajte… 

PILING ZA OBRAZ:

RITUAL:
Najprej upočasnite sebe. S prižigom svečke si ustvarite prijeten prostor. Zavrtite si svojo najljubšo glasbo, da se boste še bolj sprostili. Nato začnite z nego. Z majhno žličko premešajte mešanico v lančku, da se sestavine združijo v gladko strukturo. Na čist in vlažen obraz nanesete manjšo količino pilinga. Nato si privoščite popolno sprostitev. Zaprite oči, poslušajte vašo prijetno, umirjeno glasbo, ki bo sprostila vaše misli in telo v celoti. Privoščite si popoln odmik skozi sproščeno dihanje.
Po parih minutah si z blazinicami prstov obeh rok, z nežnimi krožnimi gibi zmasirate ves obraz. Nato splaknete z mlačno vodo. Dodatno obogatite obraz s kremo. Po tem ritualu ne boste razvajali samo vašega obraza, vendar tudi svoje misli. Tako bo vsak vaš naslednji korak bolj umirjen in sproščen.

PILING ZA TELO:

RITUAL:

Najprej upočasnite sebe. S prižigom svečke si ustvarite prijeten prostor. Zavrtite si svojo najljubšo glasbo, da se boste še bolj sprostili. Nato začnite z nego.

Po nanosu pilinga za telo si podarite  čas in se počasi ter nežno posvetite vsakemu delu telesa. Nanesete ga lahko tudi na lasišče. Nato s tekočo vodo odplaknete stran od sebe vse, česar ne potrebujete. Vse, kar se vam je nakopičilo skozi dan ali teden. Po tem posebnem ritualu si privoščite skodelico najljubšega čaja. Vaša koža ne bo samo voljna in mehka, ampak bo očiščeno tudi vaše energetsko polje in tako pripravljeno na večerni počitek.

Želiva vam, da vas uporaba najinega izdelka odpelje v nove dimenzije negovanja telesa in duše.

OLJE ZA MASAŽO PRSI:

RITUAL:

Najprej upočasnite. S prižigom svečke si ustvarite prijeten prostor. Zavrtite si svojo najljubšo glasbo, da se boste še bolj sprostili. Nato začnite z nego.

Dlani položite na zunanji del prsi, nato z rokami nadaljujete pod prsmi, proti sredini, se dvignete do dekolteja in naredite krog nazaj na zunanjo stran prsi. Na takšen način krožite od zunaj, pod prsmi proti sredini in krožno zaključite, kjer ste začele. V svojem upočasnjenem ritmu tako naredite 36 ponovitev. Potem obrnete smer, začnete na zgornjem delu, po sredini, pod prsmi, ob strani in se vrnete na začetek. Prav tako naredite 36 ponovitev. Po tem Ritualu se boste počutili zelo prijetno in umirjeno. Lahko ga izvajate zgodaj zjutraj in se tako pripravite na umirjen dan. Lahko pa ga izvajate zvečer, ter se na takšen način pripravite na prijeten spanec. 

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na vrh
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us