Blog single

NoviceNovost v BLOOM-u: ZACVETITE Z NAMI V MAJU!

Skupaj s prijateljico Zhanno, fizioterapevtko in mamico treh otrok sva pripravili za vas presenečenje na področju nege obraza, zdravja in mladostnega videza!Zhanna je diplomirana fizioterapevtka s strokovnim izpitom, ki je zaradi specifike svojega poklica strastna navdušenka nad različnimi vrstami terapij, masaž in vseh ostalih novosti na področju zdravja.Preko veliko skupnih trenutkov preživetih na potovanjih (plesnih in dejanskih) sva na koncu združili moči in pripravili zares izjemno presenečenje za vse ženske, ki si želijo mladostnega videza, sijoče kože in predvsem ozaveščenega pristopa k zunanjemu izgledu in notranjemu počutju.


Ker je Ruščina njen materin jezik je izkoristila priložnost, da se je udeležila številnih izobraževanj v zvezi z masažo in nego obraza v Rusiji in z velikim veseljem sledi njihovim trendom. Metoda, ki temelji na osteopatskih prijemih, manipulaciji in sproščanju obraznih misic, jo je kot fizioterapevtko popolnoma prevzela in navdušila.Masaža obraza ji je bila najprej kot hobi, potem pa strast in vir dobrega počutja. In kar je najlepše, rezultat mladostnega videza. Vse to v kombinaciji s čudovitim Bloom pilingom in vrhunskim Bloom oljem za obraz, ki prihaja kmalu na tržišče! Samomasaze obraza se je zgodila kot ljubezen na prvi pogled.
Nastala je velika želja deliti to znanje z vsemi ženskami, ki si želijo izgledati bolje in mlajše. Brez botoksa, filerjev in drugih invazivnih metod. Sveža in mlada koža na sijočem obrazu, manj gubic in izjemno počutje… Le kdo si tega ne bi želel? Prav vsaka! Vsaka ženska, ki se spoštuje, ki se neguje in ki želi biti najboljša verzija sebe. Verjemite, da vse to lahko dosežete same! Ljubeče, nežno in lahkotno… O tem bomo govorile še veliko.


Zhanna vam bo na tej čudoviti poti ljubezni do sebe, z veseljem pomagala. Seveda, v sodelovanju z BLOOM-om. Lahko vam napovemo vikend delavnice, ki se bodo zgodile že v mesecu maju!


Zhanina zgodba:”Na začetku sem si samo želela znebiti nekaj gubic in preprečiti nastajanje novih. Kot vsaka sodobna ženska. Vedela sem, da si želim narediti na prijazen, nežen in spoštljiv način do svojega telesa. Brez injekcij in kirurškega vmešavanja. Ko sem odkrila to masažo obraza in opazila, da je to v rusko govorečih drzavah pravi hit in del vsakodnevne rutine zensk. Kot fizioterapevtka sem se takoj vpisala na par izobraževanj na področju masaže obraza, kjer sem z užitkom srkala znanje. Nato sem jo začela pridno izvajati na sebi in na prijateljicah. Nad rezultatom sem bila reees presenečena saj sem se poleg gubic znebila slabe drže in glavobola, izboljšala vzorec dihanja in počutja. Koža je postajala čedalje bolj sijoča, saj sem jo končno uspela nahraniti od znotraj. Vse zahvaljujoč izboljšanemu krvnemu in limfnemu odtoku, manipulacijah z obraznimi mišicami, dihalnih vajah in vajah za pravilno držo. Te pa so tudi pogoj za dobro cirkulacijo, da hranljive stvari in kisik dejansko pridejo do kože in jo primerno nahranijo ter navlažijo.Zato danes lahko rečem, da je ta samomasaža res novo odkritje! Komaj čakam, da jo na vikend delavnicah podelim med vse vas!”

Related posts

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na vrh
Welcome

Organic products

Advertising is the way great brands get to be great brands prospectum sociis natoque.
Follow and socialize with us